Raskaan kaluston asentaja – hae meille töihin!

Jos olet ammatiltasi raskaan kaluston asentaja tai vain innostunut oppimaan asentajan työn käytännössä, hae nyt avoimella haulla töihin KR Trucksille! Olemme vakaa korjaamo-alan toimija, joka keskittyy raskaaseen kalustoon toimipisteellämme Kannistontiellä Lempäälässä. 

Raskaan kaluston asentajan työtehtävät

Raskaan kaluston asentajan työtehtäviin lukeutuvat monipuoliset raskaan kaluston huolto- ja korjaustoimenpiteet, aina päällirakenteiden asennuksista jarrutöihin ja moottori- sekä vaihteistokunnostuksiin saakka. Jotkut asennustyöt edellyttävät myös sähkö-, hitsaus- ja metallitöiden osaamista, joten niitä vastaava koulutus tai työkokemus luetaan hakijan eduksi.

Korjattaviin kalustoihin lukeutuvat esimerkiksi MAN, Scania, DAF, Volvo ja Iveco sekä monia muita tunnettuja raskaan kaluston merkkejä. Toimimme myös alueemme virallisena MAN ja DAF huoltona. Alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta et välttämättä tarvitse, vaikka ne hakiessa luetaankin eduksi. Myös oppisopimus-työsuhde on mahdollinen.

KR Trucks työnantajana

Muutama vuosi sitten toimintansa aloittanut raskaan kaluston korjaamo KR Trucks tarjoaa työntekijöilleen vakituisen työsuhteen vakaassa yrityksessä, jonka työyhteisössä on rentoa ja mukavaa paiskia töitä. Työn sujuvuutta helpottavat myös modernit työvälineet sekä nykyaikaiset korjaamotilat Lempäälässä.

Jos kiinnostuit raskaan kaluston asentajan työstä meillä, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen kalle@krtrucks.fi

Lisätietoja työstä voit kysellä myös puhelimitse numerosta 044 7583 354.