Päällirakenteet raskaaseen kalustoon

KR Trucks asentaa ja korjaa ammattitaidolla raskaan kaluston päällirakenteet. Erityisosaamistamme ovat kappaletavaranosturit ja perälaudat. Rakennamme ja toteutamme myös aivan uudet päällirakenteet asiakkaan toiveiden mukaan, aina laadukkaasti. Olemme perehtyneet raskasta kalustoa koskevaan tieliikennelakiin ja toteutamme päällirakennuksen siten, että vaaditut lait ja asetukset täyttyvät.

Tarvitsipa asennusta tai korjausta perälauta, kappaletavaranosturi, avolava, koukkulaite tai vaijerilaite, hoidamme kaikki ammattitaidolla ja aikailematta kuntoon. Lisäksi rakennamme vaihtolavat sekä kiinteät rahtilavat asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan.

OTA YHTEYTTÄ


Laadukas työnjälki takaa kokonaisvaltaisen päällirakenteiden toteutuksen

Palvelumme tähtää hyvään hinta-laatu -suhteeseen, ja pyrimme valmistamaan uudet päällirakenteet kulutusta kestäviksi. Toteutamme pyynnöstä myös erikoistöitä sekä räätälöityjä ratkaisuja, joten kysy rohkeasti tarpeitasi vastaavaa toteutusta.

Työt hoidamme aina tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Näin ollen pystymme rakentamaan juuri toiveidesi mukaiset päällirakenneratkaisut kaikkiin mahdollisiin kuljetustarpeisiin.

Kysy lisää!